Welkom bij Het Pakje

Herken je dit: je krijgt kinderkleding cadeau die niet helemaal past bij het seizoen, je zoon is al zo snel uit die mooie trui gegroeid, voor je (klein)dochter wil je een leuke nieuwe jurk of je hebt gewoon even een flinke stapel rompertjes nodig?

Dan ben je bij Het Pakje op het juiste adres! Wij verkopen kinderkleding voor kleine prijsjes of je kunt deelnemen aan het puntensysteem waarbij je kleding kunt ruilen.

Heeft u nog bruikbare kinder- of babykleding, waar nog een ander kind blij mee gemaakt kan worden? Dan is dit van harte welkom en kunt u dit bij ons doneren! Zo bestrijden we samen armoede en voorkomen we verspilling.

Het adres: Het Pakje Anjerstraat 1 1602 XZ, Enkhuizen

Zie de openingstijden hieronder op de site, kom gauw eens langs! Naast het winkelen vinden we het ook erg gezellig om samen te kletsen en te lachen. Daarom is er tijdens de openingstijden van Het Pakje ook de mogelijkheid om thee, koffie of limonade te drinken met wat lekkers erbij. Ook hiervoor hanteren we kleine prijsjes.

In de media:
Het Pakje; goed voor elkaar
ENKHUIZEN - Om de twee weken gaan de krijtborden naar buiten: Het Pakje in Enkhuizen is dan weer geopend. lees verder..>>
Westfriese Beursvloer 2017
MEDEMBLIK - Op donderdag 23 november opende wethouder Joset Fit de 2017 editie van de Westfriese Beursvloer. lees verder..>>
Kinderkleding ruilwinkel in buurthuis IJsselzand
ENKHUIZEN - De feestelijke opening van kinderkleding ruilwinkel ‘Het Pakje’ lees verder..>>
Wij werken samen met: